Aşınmaya Dayanıklı Hortumlar

• - 40 / + 90 C° Çelik Telli Şeffaf Hortum Özellikler : •Kesici materyallerin emilmesi ve transferi • Küçük tanecikli parçaların transferi • Mekanik basınca karşı
    Read More
  • - 40 / + 90 C° Aşınmaya Dayanıklı Poliüretan Hortum Özellikler : • Aşındırıcı mertaryellerin emilmesi ve transferi •Küçük tanecikli parçaların transferi • Mekanik basınca karşı
    Read More
  • - 40 / + 90 C° Aşınmaya Dayanıklı Poliüretan Hortum Kullanım Alanları: • Küçük tanecikli maddelerin transferi • Kâğıt ve tekstil sektöründe parça emilmesi ve
    Read More
  • - 40 / + 90 C° Aşınmaya Dayanıklı Poliüretan Hortum Özellikler : • Materyal ömrü uzun • Benzin ve petrol buharına karşı dayanıklı • Aşınmaya karşı dayanıklı
    Read More
  • Kum Özellikler : • Sürtünmeye dayanıklı doğal antistatik kauçuk • Antistatik bakır telle güçlendirilmiş Kullanım Alanları : • Beton , metal ve taş yüzeylerin temizlenme , püskürtme
    Read More
  • PU Antistatik Granül ve Toz Emiş Hortumu Özellikler : • Antişok sert PVC takviyeli • İç yüzeyi düz ve PU tabakadan mamül, • Antistatik
    Read More
  • KA Serisi Kelepçe Materyal:Kelepçe Bandı: Galvaniz ÇelikVida Yuvası: Galvaniz ÇelikKöprü: Galvaniz ÇelikUygulamalar:Tüm TechniConnect hortumlarıiçin özel olarak geliştirilmiştir.Özellikler:PaslanmazKolay kurulumGüçlü yapı KB
    Read More

Poliüretan Hortum | AŞINMAYA DAYANIKLI HORTUMLAR

- 70 / + 250 C°

Yüksek Isıya Dayanıklı Silikon Horumlar

Yüksek ısıya dayanıklı silikon horumlar savunma sanayiinde uçak yapımında kullanılır. Son derece hafif ve esnek olan bu havacılık hortumları serbest kaldığında kendi kendine düzleşebilme özelliğine sahiptir.

Özellikler :

• Son derece esnek

• Hafif

• Kararlı vulkanize edilmiş hortum duvarı ve spiral çeliği

• Serbest kaldığında kendi kendine düzleşebilme

• İç yüzey pürüzsüz

• Düşük bükülme yarıçapı

• İyi kimyasal direnci

• Simetrik bükülme

• Halojensiz

Kullanım Alanları :

• Tersanelerde